Menu
Your Cart

Χοιρινό

Πίσω από το καρέ φιλέτο και την κοιλιά και μέχρι την ουρά του ζώου, συναντάμε το μπούτι. Από το μπούτι «βγαίνουν» διάφορα κομμάτια, όπως το ζαμπόν, το χοιρομέρι, το τρανς, το κιλότο, το στρογγυλό, το νουά. Το μπούτι πωλείται συνήθως χωρίς κόκαλο. Ιδανικό για λεμονάτο, κοκκινιστό ή φούρνο. Α..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Πίσω από τη σπάλα βρίσκεται το πίσω μέρος του στήθους και η κοιλιά (πανσέτα), ενώ ανεβαίνοντας προς τα πάνω και πριν το καρέ βρίσκεται η λεγόμενη «τραβέρσα» ή «φαλτσέτα». Η πανσέτα, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς της σε λίπος, βγάζει μπριζολάκια ιδανικά για αργό ψήσιμο σε τηγάνι, σχάρα ή ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Οι απολήξεις από τα κόκκαλα των πλευρών στο στήθος. Αγαπημένο κομμάτι της ψησταριάς σε όλη την υφήλιο. Αξίζει να καπνίσετε κορτεζίνα επάνω σε ξύλινη πλάκα σφενδάμου. Το αποτέλεσμα πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει!Τέρμα λοιπόν η άγνοια κατά την αγορά ενός κομματιού χοιρινού κρέατος. Αγοράστ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Χαμηλά στο πάνω μισό, περίπου στο μέσον του μήκους του χοίρου, στο τμήμα του καρέ φιλέτου βρίσκουμε και το αγαπημένο πολλών ψαρονέφρι. Το μέρος στα μικρά ζώα δεν μπορεί να αφαιρεθεί λόγω μεγέθους, ενώ στα μεγάλα ζυγίζει το πολύ 500 γραμμάρια, εξ ου και η «αλμυρή» τιμή του. Πρόκειται για ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)