Πανσέτα χοιρινή Μ/Ο
Πανσέτα χοιρινή Μ/Ο
Περιγραφή
Πίσω από τη σπάλα βρίσκεται το πίσω μέρος του στήθους και η κοιλιά
(πανσέτα), ενώ ανεβαίνοντας προς τα πάνω και πριν το καρέ βρίσκεται η
λεγόμενη «τραβέρσα» ή «φαλτσέτα». Η πανσέτα, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς
της σε λίπος, βγάζει μπριζολάκια ιδανικά για αργό ψήσιμο σε τηγάνι, σχάρα ή
γκριλ. Επίσης είναι ιδανικό κομμάτι για κοντοσούβλι. Από το συγκεκριμένο
σημείο βγαίνει και το γνωστό και πολύ γευστικό μπέικον. Επιπλέον είναι η βάση
των περισσότερων αλλαντικών.
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€
- Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
- Κωδικός Προϊόντος: 01-2-109